Работата на Зейнеб Маджурова в bTV определено ще повлияе на семейните

...
Работата на Зейнеб Маджурова в bTV определено ще повлияе на семейните
Коментари Харесай

Зейнеб недоволна, Хекимян я прецака за празниците

Работата на Зейнеб Маджурова в bTV определено ще повлияе на фамилните й връзки. Мъжът й остава на втори проект, което надали ще го зарадва доста, изключително точно на светлите празници.

Двойката, която така и така живее разграничена през огромна част от времето, в този момент може да не прекара дружно даже празниците. По Коледа водещата за първи път от години няма да пътува за Лондон при бащата на детето си, а повода е контракта й с bTV.

Това ще бъде и първата Коледа, която някогашната панелистка на Гала в " На кафе " ще посрещне в България, откогато се познава с мъжа си – милионерът Стоян Балевски. Самата водеща сподели преди броени дни в ефира на bTV, че по това време на годината нормално пътува за Лондон, само че в този момент щяла да пропусне, написа " Уикенд ".

Преди да роди, Зейнеб прекарваше в Англия най-малко половината време от годината, с цел да бъде със Стоян, който от дълго време се е открил там. Докато работеше в " На кафе "  при Гала, това не беше мъчно. В шоуто на Нова телевизия работния режим е доста еластичен и туркинята, която се водела като една от звездите там, умерено е можела да си разрешава дълги неплатени отпуски, защото никой не й е държал сметка по кое време се появява в ефир и по кое време - не.

Освен това, до момента в който работеше в " На кафе " за Зейнеб не беше никакъв проблем да отсъства по това време на годината, защото предаването е на запис, което разрешава на екипа да се отдаде на дълга почивка. Сега обаче е много по-различно.

Припомняме, че през есента Маджурова подписа контракт с bTV, където работи в предаване, което се излъчва онлайн. " Тази заран "  няма процедура да пуска записи, готови преди седмици, както е в " На кафе ", въпреки че рубриката на русокоската не е обвързвана с настоящи тематики, а интервютата, които прави, са на равнище, позволяващо да запише и 10 за ден. Шефът на новините Антон Хекимян обаче, бил безапелационен, че няма да допусне изявленията на запис в настоящо предаване.

Освен това " Тази заран "  няма да излиза в коледна почивка и по този начин на Зейнеб ще й се наложи да остане в София и да работи по празниците - в това число точно на Бъдни вечер и Нова година, когато се падат излъчванията на нейната графа. 

Според слуховете, Зейнеб по никакъв начин не била удовлетворена, че й лишават постоянната лондонска почивка, само че не смеела да упорства да отмора броени месеци откакто е почнала работа. Надявала се мъжът й ще пристигна в България, с цел да са дружно, само че към този момент никой в малкия екран не може да каже дали това ще стане.

Шушука се, че той може и да пропусне пътуването с обяснението, че е прекомерно ангажиран. Ако това стане, най-вероятно ще се бъде разтълкувано като знак, че връзката на водещата е пред разпад. И без това се приказва, че двойката има проблеми, а самата Зейнеб още в първия си ден на екран в bTV призна, че мъжът й е в чужбина. Нищо чудно да се е върнала на работа в малкия екран точно тъй като не знае още какъв брой време ще може да разчита на парите на своята половинка, написа още изданието.

Родената в Бургас телевизионерка се беше посветила на развъждането на щерка си в продължение на две години – пауза в кариерата, която все по-малко майки си разрешават. Самият факт, че стартира работа в утринен блок, за който се постанова да става по нощите, е знак, че тя най-вероятно има потребност от пари.

Дали Балевски й е понижил издръжката, не е ясно. Сигурно е обаче, че в случай че ходеше в малкия екран единствено от упоритост и суетност, щеше да стартира работа незабавно след раждането като Никол Станкулова и Гери Малкоданска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР